❗Kedves Hallgatók❗

Az alább olvashatjátok az EHÖK elnöki pozicióra jelentkező Leibinger Anita beszédét!🧐🥳

________________________________________

Jó Szerencsét!

Sziasztok!
Leibinger Anita vagyok, másodéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. Talán páran már ismerhettek, az elmúlt másfél évemet is aktívan a Hallgatói Önkormányzatban töltöttem, először, mint Felügyelő Bizottsági tag, utána pedig a ti szavazataitoknak köszönhetően, mint általános alelnök. Ezen tisztségek betöltéséből kifolyólag megtanulhattam mekkora felelősséget és odafigyelést igényel a hallgatói érdekek védelme és érvényesítése. Jogkörből adódóan 2021. február 1-je óta megbízott elnökként én látom el az elnöki feladatokat.
Az elmúlt másfél évemben folyamatosan azon dolgoztam, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy Nektek minél jobb legyen.
Célomnak tartom, hogy egy összetartó közösséget alkossunk, és együtt dolgozzunk egymásért.
Úgy gondolom jó választás lennék számotokra, hiszen mindig itt vagyok, kiállok értetek, a hallgatókért, barátaimért és minden esetben számíthattok rám.
Az itt eltöltött időm alatt, a tanulmányaim mellett számos képzésen vettem részt. Ezen programok által megszerzett tudást és tapasztalatot ahogy az elmúlt időben, úgy a jövőben is kamatoztatni szeretném.
Bízom benne, hogy idén is bizalmat szavaztok nekem, és továbbra is sikeresen folytathatom az értetek végzett munkámat!Üdvözlettel:Leibinger Anita
___________________________________

További szép napot kíván nektek az EHÖK csapata🙋‍♂️🙋