Kedves Hallgatótársaink!👋
Egy remek lehetőséget szeretnénk megosztani veletek.☺️
——————————————————————
A HÖOK elkötelezett abban, hogy egy minőségi felsőoktatásért dolgozzon. A felsőoktatás minősége sok mindentől függ, azonban van egy kevésbé látható terület, amelynek működése hatással van a képzésed tartalmára, oktatókról adott vélemények felhasználására, vagy arra, hogy milyen tanulástámogató programok működnek az intézményedben. Ez a terület a minőségbiztosítás, minőségértékelés.
A HÖOK azon dolgozik, hogy a felsőoktatás minőségének fejlesztése mellett a minőségbiztosítási és minőségértékelési folyamatok formálója és aktív szereplője legyen. Ehhez a munkához pedig olyan hallgatókra van szükségünk, akik átlátják a felsőoktatási minőségbiztosítási és minőségértékelési folyamatokat, értik és alkalmazzáka a szakmai kifejezéseket, ismerik az Európai Felsőoktatási Térség minőségbiztosításának standardjait és irányelveit (ESG) és tisztában vannak saját hallgatói szakértői szerepük jelentőségével.
Téged keresünk, ha affinitást érzel arra, hogy nálunk tanulj és velünk együtt gondolkodj és dolgozz ezen!
Létrehozzuk a HÖOK Minőségbiztosítási szakértői csoportját. Csatlakozz hozzánk és tegyünk együtt a minőségi felsőoktatásért!
Alapozó képzést adunk, így az sem akadály, ha erről a területről semmit sem tudsz. Változatos feladatokat kínálunk és ehhez kapcsolódva a munkáddal arányos díjazást nyújtunk.
Arra invitálunk, hogy alkossunk együtt stratégiát, működj közre a képzéseink megtartásában, támogassuk együtt az intézményi hallgatói önkormányzatokat, készítsünk szakmai anyagokat és edukációs, ismeretterjesztő tartalmakat. Ezen túl lehetőséget kínálunk arra is, hogy a felmerülő igények függvényében részt vehess a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) értékelési vagy akkreditációs munkájában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk a pályázati anyagodat 2024. április 22. hétfő 12:00-ig a menyhart.barbara@hook.hu címre, ahol a felmerülő kérdéseidre is szívesen válaszolunk. A jelentkezéshez csatolj maximum egy A4-es oldal terjedelmű motivációs levelet vagy egy 2-3 perces videót, amiben kifejted, hogy hogyan látod a saját szerepedet ebben a szakmai közösségben. Várunk a csapatunkba!
—————————————————————
Reméljük sokan éltek majd a lehetőséggel!☺️
További szép napot kívánunk!🫶