Jó estéét 🥳
📌A Dunaújvárosi Egyetem és az Ecotech Nonprofit Zrt. szervezésében egy egyedülálló programot szeretnénk figyelmedbe ajánlani.
📌Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen folytatnál tanulmányokat egy fél évig Európai partneregyetemen az Erasmus+ program keretében, de nem érzed biztosnak az angol nyelvtudásodat és tartasz attól is, hogy nem állod meg a helyed külföldön (hallgatói élet, tanulmányokkal, kinti tartózkodással összefüggő teendők), a program keretében speciális nyelvi és interkulturális kompetenciával gazdagodhatsz, melyről tanúsítványt is kapsz a program teljesítését követően. Azon kívül, hogy magabiztosan vághatsz neki a külföldi kalandnak, biztos lehetsz abban is, hogy értékes tudásra teszel szert. A tanúsítvány, a megszerzett tapasztalat és megfelelő nyelvtudás birtokában pedig a nem túl távoli jövőben a munkaerőpiacon nagyobb esélyekkel és nagyobb választási lehetőségekkel indulhatsz.
📌A képzés helyszíne: Dunaújvárosi Egyetem-kontakt órák keretében
📌A képzés tartalma: 10 óra angol nyelvi alapozó
15 óra speciális angol nyelv külföldi Erasmus+ képzésben való részvételhez
5 óra interkulturális tréning
📌Csoport létszáma: maximum 10 fő
Bemeneti követelmény: nem kötelező a nyelvvizsga, de B1 szinthez közeli nyelvtudás elvárt, melyet egy elbeszélgetés során ellenőrzünk.
📌A részletekről és a fizetési feltételekről az alábbi email címen tudsz érdeklődni legkésőbb 2023. április 12-ig.
felnottkepzes@ecotechzrt.hu
Üdvözlettel: Ecotech Nonprofit Zrt. csapata😇😇